‘Bestemming X’: Teaser toont hoe groep te maken krijgt met de politie

Bestemming X is maandag al toe aan z’n vierde aflevering. Daarin rijdt de bus opnieuw verder naar een nieuwe onbekende bestemming. Maar in de teaser voor de nieuwe aflevering krijgen we nu te zien dat de groep tegengehouden wordt door de politie.

In de derde aflevering van Bestemming X gebeurde er heel wat. Zo moest de groep eerst beslissen of ze Jef wilden meenemen op de bus. Ze kozen om dat niet te doen, maar met de volgende opdracht kon Jef toch zijn plekje op de bus veroveren. Daardoor moesten er twee mensen het spel verlaten. Dat werden Sydney en Natifa. De groep, die nu nog met zeven is, zal maandag opnieuw verder reizen naar een nieuwe onbekende bestemming.

Bestemming X

In de teaser voor de vierde aflevering krijgen we te zien hoe de politie de bus tegenhoudt. Daarbij moet iedereen de bus verlaten. De productie moet daarbij ingrijpen en vraagt de deelnemers om met hun blinderende bril aan uit te stappen. Want ze mogen natuurlijk niet weten waar ze zijn.

Tijdens de controle van de politie mogen de kandidaten hun bril wel even afzetten zodat de agenten kunnen kijken of hun uiterlijk wel overeenkomt met de foto op hun paspoort. Daar maken enkele kandidaten gebruik van om toch even te proberen kijken of ze iets kunnen zien dat hun locatie prijsgeeft. Nieuwkomer Jef meent ook iets te herkennen in het accent van de agenten.

Het is nog niet duidelijk of het hier om een echte politie-interventie gaat, want zoals we ondertussen weten, is niets wat het lijkt in Bestemming X. Het kan dus zomaar eens om een misleiding gaan. Wat er uiteindelijk aan de hand is, komen we maandag te weten in de nieuwe aflevering van Bestemming X.

Bekijk hier de teaser voor aflevering 4:

Bestemming X is elke maandag om 20.25 uur te zien op VTM. Aansluitend kan je op VTM GO kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...