‘Bestemming X’: Gino krijgt sleutelpositie in aflevering 4

Bestemming X is maandag al toe aan z’n vierde aflevering. Daarin rijdt de bus opnieuw verder naar een nieuwe onbekende bestemming. VTM geeft nu al een voorsmaakje van wat we in de volgende aflevering mogen verwachten.

In de derde aflevering van Bestemming X gebeurde er heel wat. Zo moest de groep eerst beslissen of ze Jef wilden meenemen op de bus. Ze kozen om dat niet te doen, maar met de volgende opdracht kon Jef toch zijn plekje op de bus veroveren. Daardoor moesten er twee mensen het spel verlaten. Dat werden Sydney en Natifa. De groep, die nu nog met zeven is, zal maandag opnieuw verder reizen naar een nieuwe onbekende bestemming, waar de groep een nieuwe opdracht zal krijgen.

Gino in sleutelpositie

Op de nieuwe bestemming zal de groep een escape game voorgeschoteld krijgen in een torenhoog appartementsgebouw. Daarbij is Gino afgezonderd van de rest van de groep. Kevin geeft hem een speciale opdracht. “Gino, jij zit hier omdat je tijdens de vorige exit door het oog van de naald bent gekropen. Je kan wel een duwtje in de rug gebruiken. De andere kandidaten zijn opgesplitst in duo’s. Wie jou als eerste kan bevrijden, krijgt net zoals jij een cruciale tip. Alle info om tot bij jou te geraken, bevindt zich bij jou in de ruimte.”

Gino krijgt zo dus de macht om een duo betere tips te geven om hem sneller te vinden. En daarbij gaat de tactische Gino uiteraard strategisch te werk. “Ik wil vooral Jef boycotten, want hij is een hele sterke kandidaat”, klinkt het.

In de teaser voor aflevering 4 kregen we al te zien dat de bus gestopt werd door de politie, of dat iets met het verdere verloop van de aflevering te maken zal hebben, is nog niet duidelijk.

Bekijk hier nog eens de teaser voor aflevering 4:

Bestemming X is elke maandag om 20.25 uur te zien op VTM. Aansluitend kan je op VTM GO kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...