‘Big Brother’: Hoe gaat het nog met Ali?

Begin volgend jaar keert Big Brother terug. Hoewel het vinden van kandidaten niet meteen vlot lijkt te gaan, kunnen we dus toch nieuwe afleveringen verwachten. Het laatste nieuwe seizoen dateert ondertussen al van begin 2023 en dus kijken de fans uit naar iets nieuws. Maar hoe zou het nog gaan met de deelnemers van dat vorig seizoen? Ali blikt alvast nog eens terug op zijn avontuur.

In het eerste deel van 2023 konden we opnieuw genieten van een seizoen van Big Brother. In de finale kon uiteindelijk Bart zich als grote winnaar kronen, nadat hij Jolien en Jason versloeg. Een andere fan favorite was Ali, die het spel uiteindelijk al vroeger moest verlaten. Toch is hij nog steeds heel dankbaar voor het avontuur.

Het nieuwe seizoen was qua kijkcijfers geen groot succes, maar toch kwam er een oproep voor een nieuwe editie. Die zou in januari 2024 nog van start gaan.

Ali

“10 weken … Ik had één missie: plezier maken. En ik ben geslaagd in mijn missie. Ik heb nooit het doel gehad om Big Brother te winnen. Ik heb echt genoten van mijn tijd, het was prachtig. Afscheid nemen, is wel dubbel”, reageerde Ali begin dit jaar na zijn exit in Big Brother.

Tijdens het programma werd Ali als een van de topfavorieten gezien. Maar nadat hij uiteindelijk tegenover twee andere favorieten Jason en Bart stond, moest hij toch nog voor de finale afscheid nemen van het huis. Ondertussen zijn we enkele maanden verder, maar heeft Ali nog steeds geen spijt van zijn deelname.

Terugblik

In een interview met LoveReality vertelt Ali dat hij nog steeds wordt herkend door zijn deelname. “Mensen willen nog steeds graag met me op de foto en zijn altijd nieuwsgierig”, klinkt het. “Ze willen vaak weten hoe het er in het huis echt aan toe gaat en of alles echt is.”

Daarnaast kijkt hij vooral positief terug op het avontuur. “Persoonlijk heb ik een fantastische tijd achter de rug. Ik heb niet één keer geroddeld over iemand anders in het huis, wat ik niet over iedereen kan zeggen natuurlijk.”

Het nieuwe seizoen van Big Brother zou in januari 2024 van start gaan.

Meer
Lees meer...