‘Big Brother’ komt terug! Inschrijvingen zijn nu open

Na de terugkeer van Big Brother begin dit jaar, komt er ook volgend jaar een nieuw seizoen. Daarvoor zijn Play4 en het Nederlandse RTL nog op zoek naar nieuwe deelnemers. Zie jij het dus zitten om 100 dagen afgesloten van de buitenwereld te leven? Dan kan je je nu inschrijven voor Big Brother.

Big Brother is sinds dit jaar terug en die terugkeer blijft niet bij één seizoen. Want ook volgend jaar krijgen we een seizoen van de realityreeks. En daarvoor zijn de makers nog op zoek naar finalisten.

Big Brother

Big Brother is sinds dit jaar terug van weggeweest. Het concept waarbij een aantal wildvreemden 100 dagen in een huis opgesloten zitten, blijkt nog steeds populair te zijn. Zo volgden heel wat mensen de reeks niet enkel via tv maar ook via de online livestream.

Het was voor Play4 en de Nederlandse zender RTL voldoende om ook een tweede seizoen aan de terugkeer te koppelen. En daar kan jij deel van uitmaken.

Inschrijvingen

Op het einde van de 100 dagen mocht de Nederlandse Jill de groepspot, ter waarde van 70.405,50 euro mee naar huis nemen. Zij haalde het in de finale van de Vlamingen Nick en Liese.

Wie dus ook met zo’n grote prijs naar huis wil gaan, kan zich nu inschrijven voor het volgende seizoen van Big Brother. Dat kan via de website bigbrother-2022.com. En misschien zien we jou dan wel volgend jaar de

Meer
Lees meer...