‘Big Brother’: Kandidaten stellen zichzelf voor in nieuwe teaser

Vanavond is het zover! Dan gaat het nieuwe seizoen van Big Brother van start. Sinds kort kennen we de eerste acht deelnemers van het vierde Belgisch-Nederlandse seizoen en zij stellen zich in een nieuwe teaser al kort aan ons voor.

We kennen het nieuwe huis en de kandidaten, dus is alles helemaal klaar om vanavond aan een nieuw seizoen van Big Brother te beginnen. De acht kandidaten – vijf Nederlanders en drie Vlamingen – stellen zich in een nieuwe teaser al kort voor.

Big Brother

In de nieuwe teaser voor het nieuwe seizoen van Big Brother stellen de acht kandidaten zich al kort voor. Daarbij komen we te weten dat Basiri zichzelf ziet als de perfecte man. Zo doet hij zelfs graag het huishouden. Lenie laat dan weer z’n zangtalent horen in de teaser. Hij laat in de teaser ook weten dat hij eigenlijk in een woonwagen woont en dus voor Big Brother voor de eerste keer in een echt huis zal wonen.

Alice houdt van slapen. “Je kan me eigenlijk voor niets wakker maken.” Dat kan natuurlijk nadelig zijn bij opdrachten in de ochtend. Tyron laat weten dat hij veel belang hecht aan vertrouwen en vriendschap. “Vriendschap vind ik belangrijker dan winnen”, klinkt het zelfs. Minder vriendschappelijker gaat het eraan toe bij Ashley. “Wat ik wil zeggen tegen mijn medebewoners is. Dit wordt een hele nare tijd voor jullie. Voor mij wordt het heel erg leuk.” Ook Sonja is bereid om het spel hard te spelen. “Ik wil heel graag winnen en als er obstakels gaan zijn, dan gaan die obstakels weg moeten”.

Welke strategie het beste zal werken, komen we vanaf vanavond te weten in Big Brother.

Bekijk hier de nieuwe teaser:

Big Brother gaat van start op maandag 15 januari. Vanaf dan kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen.

Meer
Lees meer...