‘Big Brother’ krijgt nieuwe teaser waarin deelnemers al beter te zien zijn

Het is bijna zover. Op maandag 15 januari 2024, gaat het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother van start op Play4 en GoPlay. Enkele dagen geleden verscheen er een teaser waarin we de ogen van de nieuwe deelnemers al te zien kregen, maar nu krijgen we in een nieuwe teaser al wat meer te zien van de deelnemers.

Vanaf volgende week kan je op Play4 en GoPlay kijken naar een gloednieuw seizoen van Big Brother. Hoewel het seizoen eigenlijk nog maar vier dagen weg is, kennen we de nieuwe deelnemers nog niet. In een nieuwe teaser krijgen we hen wel al (deels) te zien.

Big Brother

Big Brother is vanaf volgende week terug voor alweer het vierde seizoen sinds de reboot in 2021. Voorlopig is er nog steeds maar heel weinig geweten over het nieuwe seizoen. We weten wel dat presentatieduo Geraldine Kemper en Tatyana Beloy terugkeert, maar wie de bewoners van het Big Brother-huis worden en hoe dat huis er überhaupt uit zal zien, weten we voorlopig nog niet.

In een nieuwe teaser krijgen we na de ogen van de deelnemers, nu ook al wat meer te zien. Zo gaat het bij sommigen om handen, armen en haren. Maar we krijgen ook heel wat deelnemers te zien die langs boven gefilmd werden. Hierdoor kunnen we al zien dat het opnieuw zal gaan om een gevarieerde groep, met jongere en oudere deelnemers. Wellicht worden de deelnemers later deze week officieel voorgesteld, zodat we ze kennen wanneer ze het huis zullen betreden.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor het vierde seizoen van Big Brother:

Big Brother gaat van start op maandag 15 januari. Vanaf dan kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen.

Meer
Lees meer...