‘Big Brother’ toont eerste beelden van nieuwe bewoners

Het nieuwe seizoen van Big Brother komt er heel binnenkort aan. Vanaf maandag 15 januari kan je namelijk terecht op Play4 voor het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen. En nu heeft de zender een heel kleine preview gedeeld van de kandidaten.

Begin april kon je op Play4 terecht voor de finale van het derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother. De Belg Bart kroonde zich daar tot winnaar door meer stemmen van de kijkers te krijgen dan zijn medefinalisten Jolien en Jason.

Amper twee maanden later kwam de zender met de mededeling dat er een vierde seizoen zou komen van het realityprogramma. Het lanceerde daarbij meteen ook een oproep voor kandidaten, iets wat het enkele maanden later nog eens herhaalde.

15 januari

Die kandidaten zijn ondertussen al enige tijd gekozen en dus komt het nieuwe seizoen van Big Brother nu echt dichterbij. Meer specifiek zal het van start gaan op maandag 15 januari. Van maandag tot vrijdag kan je dan opnieuw telkens om 22.15 uur terecht op Play4 en GoPlay. Daarnaast is er ook iedere zaterdag om 20 uur Big Brother: Live. Tot slot kan er op Play247 en Goplay ook maar liefst 24/7 via de livestream gekeken worden naar de kandidaten.

Kandidaten

Hoewel de start van het nieuwe seizoen van Big Brother dus niet ver meer af is, is er nog niet veel geweten over dat nieuwe seizoen. Zo wachten we nog op beelden van het nieuwe huis én van de nieuwe bewoners. Over dat laatste is nu toch een heel klein tipje van de sluier gelicht. Play4 deelde namelijk een korte teaser met enkele close-ups die vermoedelijk komen van de nieuwe bewoners van Big Brother.

Meer
Lees meer...