‘Big Brother’: Volgende kandidaat valt donderdag af, kijkers mogen opnieuw stemmen

Big Brother is toe aan zijn finaleweek. Deze zaterdag weten we wie Salar zal opvolgen als winnaar van het sociale experiment. Afgelopen weekend namen de kijkers al afscheid van Danny, maar ook vandaag viel er nog een kandidaat af. Na een spannende strijd was het Lindsey die het huis moest verlaten. Donderdag zal nog één kandidaat afvallen en pas daarna kan de finale écht beginnen.

Na Danny en Lindsey zal er donderdag opnieuw een kandidaat het Big Brother-huis moeten verlaten. Wie dat zal worden, ligt opnieuw volledig in handen van de kijker. Zij krijgen nog tot donderdag de tijd om op hun favoriet te stemmen. De kandidaat met de minste stemmen zal dus net voor de finale afvallen.

Finaleweek

Tijdens Big Brother Live van afgelopen zaterdag konden we zien hoe Danny voor de tweede keer het huis moest verlaten. Hij was genomineerd samen met Lindsey en Jolien, maar kreeg de minste stemmen van de kijkers. Daardoor zit zijn avontuur er definitief op.

Op maandagochtend moest ook Lindsey vertrekken. Nu blijven er dus nog maar vier kandidaten over. Jolien, Charlotte, Jason en Bart zijn de enigen die nog kans maken op de eindoverwinning dit seizoen. Maar één van hen zal nog voor de grote finale huiswaarts moeten keren. Wie dat wordt, wordt door het publiek bepaald.

Keuze van de kijker

Net zoals bij de vorige nominatie, ligt ook de volgende in de handen van het publiek. Zij kunnen vanaf nu stemmen op hun favoriete bewoner en kunnen hen zo in het programma houden. De bewoner die op donderdag het minst aantal stemmen heeft gehaald, moet het huis verlaten.

Daarna zullen slechts drie kandidaten het tot de finale schoppen. Als die finale op dezelfde manier als vorig jaar zal verlopen, zal ook aan het begin daarvan nog één kandidaat afvallen.

Stemmen op je favoriete bewoner kan hier. Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. 

Meer
Lees meer...