‘Big Brother’: Tranen bij weerzien tussen Jolien en haar mama

Een nieuwe week, een nieuw thema in Big Brother. En deze keer is dat “back to reality“. En daarbij hebben de programmamakers iets leuks in petto voor de bewoners. Eerder deze week kreeg Bart zo al een boodschap van het thuisfront, maar Jolien krijgt een nog grotere verrassing. Zij ziet na al die weken haar mama terug.

Dat het winnen van challenges voor heel wat voordelen kan zorgen in Big Brother, is al lang geen geheim meer. Zo strijden de bewoners elke week om de Power of Nomination, maar ook om coins of extra voordelen. Deze keer was het Jolien die misschien wel een van de meest gegeerde verrassingen won. Door het winnen van de surprise game in de game room, kreeg ze haar mama opnieuw te zien.

Surprise

In Big Brother moesten we afgelopen weekend afscheid nemen van Ali. Daardoor zitten er nu nog zes bewoners in het huis. Zij zijn al meer dan tien weken afgesloten van de buitenwereld, maar daar komt nu verandering in. De nieuwe themaweek heet namelijk “back to reality“.

Binnen dat thema krijgen Jason, Danny, Jolien, Charlotte, Bart en Lindsey heel wat updates van het thuisfront. Zo is er zelfs een Big Brother Journaal in het leven geroepen. Maar de grootste verrassing was zonder twijfel voor Jolien. Doordat zij een game won, mocht ze zich naar een aparte kamer begeven. Daar kwam haar mama uit een groot pakje. En dat zorgde voor de nodige tranen. “Ik ben zo blij om jou te zien”, klinkt het dan ook na meer dan twee maanden.

Bekijk de preview hier:

Meer
Lees meer...