‘Big Brother’: Verdwijning Basiri zorgt voor verwarring in het huis

Het nieuws seizoen van Big Brother is nog maar juist begonnen, maar er is al heel wat gebeurd in het huis. Zo zagen de bewoners namelijk ineens dat er één iemand minder is in het huis. Basiri is namelijk verdwenen en dat zorgt voor heel wat verwarring.

Maandagavond gingen op Play4 en GoPlay de eerste acht nieuwe bewoners naar binnen in het huis van Big Brother. Zij kregen meteen te maken met twee grote verrassingen. Zo vernamen ze vlak na binnenkomen dat er dit jaar in duo’s gestreden zal worden. Niet veel later werd de groep al uitgebreid met nog eens vijf nieuwe bewoners.

Basiri

Deze drukke bende krijgt meteen heel wat te doen in Big Brother. Zo wachtte hen eerder deze week al een opdracht en is er nu een mysterie. Zo merken de andere bewoners namelijk ineens dat Basiri niet meer in het huis rondloopt.

Dat het juist Basiri is die verdwenen is, is niet helemaal verrassend. Terwijl de andere bewoners duo’s vormen, bleef hij voorlopig namelijk alleen over omdat ze oneven zijn. Daardoor mocht hij aan heel wat opdrachten niet meedoen, maar konden we wel al voorspellen dat hij een speciale opdracht zal gekregen hebben.

Op de livestream is ondertussen te zien hoe Basiri in de Mirror Room is. Daar ontmoet hij Ronahi en Dilano, die al eerder naar daar zijn gegaan. Vanuit de kamer kan het trio kijken naar hun medebewoners en spelen ze ook mee met een spel.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother gaat van start op maandag 15 januari. Vanaf dan kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen.

Meer
Lees meer...