‘Big Mouth’ seizoen 6 krijgt releasedatum

Netflix heeft met een nieuwe teaser de releasedatum voor het zesde seizoen van Big Mouth bekendgemaakt. De reeks, waarin we een groep jongeren volgen tijdens hun pubertijd, blijft zelfs na vijf seizoenen nog steeds razend populair. Daarom bestelde Netflix al minstens zeven seizoenen. Het zesde verschijnt in oktober.

De Netflix-animatiereeks Big Mouth is binnenkort al toe aan z’n zesde seizoen. Met een korte nieuwe teaser heeft de streamingdienst nu de releasedatum voor dat seizoen bekendgemaakt.

28 oktober

In de teaser krijgen we Hormone Monsters Connie en Maurice te zien. Daarbij is Maurice zwanger, wat dus – tot grote angst van Connie – betekent dat de gebeurtenissen uit de spin-off Human Resources een impact hebben op wat er gebeurt in Big Mouth. Hoe het verder gaat met Connie en Maurice (en uiteraard ook de andere personages) komen we later dit jaar te weten.

Op het einde van de teaser verschijnt namelijk de releasedatum van het zesde seizoen van Big Mouth. Daarvoor zullen we wel nog iets meer dan twee maanden geduld moeten hebben. Want het vervolg van de animatiereeks verschijnt op vrijdag 28 oktober op Netflix.

Bekijk hier de teaser met de bekendmaking van de releasedatum van seizoen 6 van Big Mouth:

Big Mouth is te vinden op onze lijst met de beste reeksen op Netflix. De volledige top 50 vind je hier.

Meer
Lees meer...