‘Big Mouth’ seizoen 7 bevestigd door Netflix

De Netflixreeks Big Mouth krijgt een zevende seizoen. Dat heeft de streamingdienst officieel bekendgemaakt. Het zesde seizoen van de animatiereeks verschijnt voor het einde van 2022. Eerder dit jaar kreeg Big Mouth ook al een spin-off, Human Resources.

Hoewel het zesde seizoen van Big Mouth nog moet verschijnen op Netflix, heeft de streamingdienst nu al bevestigd dat er ook nog een zevende seizoen zal volgen. Het liet daarbij ook weten dat het zesde seizoen nog voor het einde van dit jaar zal verschijnen.

Seizoen 7

In Big Mouth volgen we nu al vijf seizoenen lang een groep tieners tijdens hun pubertijd. Daarbij maken ze heel wat emoties door, waarvoor ze worden bijgestaan door monsters. In de eerste seizoenen ging het vooral om Hormone Monsters, maar ondertussen maakten we ook al kennis met de Shame Wizard, Depression Kitty, Love Bugs en Hate Worms. En daar zullen nog wel wat monsters bij komen, want Big Mouth krijgt nog een zevende seizoen.

Het is nog niet duidelijk wanneer het zevende seizoen zal verschijnen, maar Netflix bevestigde nu ook dat het zesde seizoen nog dit jaar te zien zal zijn. Daarnaast verscheen vorige maand het eerste seizoen van Human Resources, de spin-off van Big Mouth. Netflix bevestigde ook al dat die reeks een tweede seizoen krijgt. Fans hebben dus heel wat om naar uit te kijken.

Het zesde seizoen van Big Mouth verschijnt later dit jaar. In afwachting nog op zoek naar een nieuwe serie? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...