‘Big Mouth’ seizoen 5 staat nu op Netflix!

Het nieuwste seizoen van Big Mouth is sinds vandaag te vinden op Netflix. De reeks over de pubertijd en alle problemen die erbij komen kijken, is al toe aan z’n vijfde seizoen en ja, daarbij zijn Maury en co nog steeds niet uitverteld.

Big Mouth is terug! Het vijfde seizoen van de animatiereeks is sinds vandaag te vinden op Netflix. Het nieuwe seizoen bestaat uit 10 afleveringen, waarvan er eentje er heel anders uitziet dan we van de reeks gewoon zijn. Het vijfde seizoen is ook het eerste waarin de stem van Missy volledig wordt ingesproken door Ayo Edebiri. Zij vervangt Jenny Slate, die afstand deed van de rol omdat ze vond dat deze ingesproken moest worden door een stemactrice met kleur.

Big Mouth seizoen 5

In de trailer voor het vijfde seizoen van Big Mouth zagen we al dat Connie een tweelingzus heeft. Daarnaast maakten we ook kennis met de Lovebugs. Die doen hun intrede omdat Nick verliefd is op Jessi. Maar Jessi is haar seksualiteit aan het ontdekken en heeft een relatie met een meisje. Verder maakten we ook kennis met de tegenhangers van de Lovebugs, de Hatebugs.

Op het einde van de trailer kregen we ook al een voorsmaakje van de kerstspecial, die in plaats van 2D- in 3D-animatie werd gemaakt. Ook die speciale aflevering is sinds vandaag te vinden op Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vijfde seizoen van Big Mouth:

https://youtu.be/ynONJOneEoM

Big Mouth is een van de series op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...