‘Big Mouth’-spin-off ‘Human Resources’ staat nu op Netflix

Fans van de Netflixreeks Big Mouth kunnen vanaf vandaag genieten van de spin-off van de reeks. Human Resources toont wat er zich afspeelt achter de schermen bij de hormone monsters, shame wizards, love bugs en andere wezens die de tieners in Big Mouth bijstaan tijdens hun pubertijd.

Geweldig nieuws voor fans van de animatiereeks Big Mouth, want vanaf vandaag kan je ook kijken naar de spin-off Human Resources. Die staat volledig in het teken van de verschillende monsters uit de reeks.

Human Resources

In Human Resources volgen we vooral love bug Emmy. Zij is nieuw in het vak en wordt voor het eerst aan iemand toegewezen. We volgen haar tijdens haar eerste job. Daarbij komen we ook verschillende bekende gezichten tegen. In de trailer waren zo al de hormone monsters Maurice en Connie te zien en ook Lionel de shame wizard duikt op in de spin-off. Alle personages die we al kennen uit Big Mouth worden in Human Resources ook ingesproken door dezelfde stemacteurs.

Human Resources werd al aangekondigd in 2019. In tussentijd verschenen er nog twee extra seizoenen van Big Mouth, dat nu in totaal al vijf seizoenen telt. Het zesde seizoen werd ook al bevestigd door Netflix, maar zal waarschijnlijk pas dit najaar of volgend jaar verschijnen. Gelukkig is er nu dus Human Resources om het wachten wat te verzachten.

Bekijk hier de trailer van Human Resources:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...