‘Big Mouth’ seizoen 7 krijgt releasedatum en teaser mét bijzonder nieuw personage

Het zevende seizoen van Big Mouth heeft een eerste teaser en een releasedatum gekregen. De animatiereeks, die een groep tieners volgt tijdens hun pubertijd, krijgt na het zevende seizoen ook nog een achtste seizoen. Maar dat zal wel het laatste worden. In het zevende seizoen zullen we kennismaken met een bijzonder nieuw personage.

In de eerste teaser voor het zevende seizoen van Big Mouth komen we te weten dat het nieuwe seizoen vanaf volgende maand te zien zal zijn op Netflix en daarnaast vervoegt er zich ook een nieuw – én razend bekend – gezicht bij de cast.

Big Mouth seizoen 7

Big Mouth verscheen voor het eerst op Netflix in 2017 en kreeg sindsdien elk najaar een nieuw seizoen en één Valentijnsspecial in februari 2019. De reeks volgt een groep tieners tijdens hun pubertijd. Daarbij worden ze geassisteerd door verschillende wezens, zoals Hormone Monsters, Love Bugs, Shame Wizards en Depression Kitty’s, die de verwarrende emoties tijdens die periode belichamen.

Ondertussen is de reeks dus al toe aan z’n zevende seizoen, wat het voorlaatste zal worden van de populaire Netflix Original. Het achtste seizoen, dat vermoedelijk volgend jaar zal verschijnen, wordt het laatste.

Megan Thee Stallion

In de eerste teaser voor het zevende seizoen maken we kennis met een nieuw Hormone Monstress. Het gaat daarbij om niemand minder dan Megan Thee Stallion, die een versie van zichzelf speelt in de reeks. Ze lijkt het alvast goed te vinden met collega-Hormone Monsters Maurice en Connie.

Het zevende seizoen van Big Mouth is vanaf vrijdag 20 oktober 2023 te zien op Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser voor het zevende seizoen van Big Mouth:

Het zevende seizoen van Big Mouth verschijnt op vrijdag 20 oktober 2023 op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...