‘Big Mouth’ seizoen 6 krijgt officiële trailer

Fans van Big Mouth kunnen beginnen met aftellen. Het zesde seizoen verschijnt later deze maand op Netflix en heeft nu een officiële trailer gegeven. Daarin komen we al heel wat meer te weten over de inhoud van het seizoen.

Big Mouth is al toe aan z’n zesde seizoen. Dat zal vanaf vrijdag 28 oktober 2022 te vinden zijn op Netflix. De animatiereeks over een groep jongeren die zich door hun pubertijd worstelen, blijft razend populair op de streamingdienst en nu is er ook een trailer voor het zesde seizoen van Big Mouth.

Big Mouth seizoen 6

In het begin van de trailer krijgen we te zien hoe de pubers een DNA-test afnemen. Daarbij komen ze heel wat te weten over zichzelf. Zo leert Lola dat ze Mamma Mia-gewijs drie vaders heeft, komt Jay te weten dat hij een geheime halfbroer heeft en had Nick en bekende voorvader. Verder in de trailer is ook al te zien dat Maury een “perfect little sex monster” op de wereld zet. Hij werd zwanger in het eerste seizoen van de Big Mouth-spin-off Human Resources. Jessi moet zich dan weer aanpassen aan een nieuw babyzusje, dat alle aandacht van haar vader en stiefmoeder inneemt.

Het zesde seizoen van Big Mouth verschijnt op 28 oktober op Netflix. Ook het zevende seizoen van de animatiereeks werd al bevestigd door Netflix. Daarnaast komt er ook al zeker een tweede seizoen van de spin-off Human Resources.

Bekijk hier de officiële trailer van het zesde seizoen van Big Mouth:

Big Mouth is te vinden in onze top 50 met de beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...