‘Big Mouth’ krijgt achtste seizoen, maar dat wordt wel het laatste

Netflix heeft nog een achtste seizoen van Big Mouth besteld, maar dat zal wel het laatste worden. Ook de spin-off Human Resources is aan z’n laatste seizoen toe. Het tweede seizoen van die reeks werd al enkele maanden geleden aangekondigd, maar nu komen we dus te weten dat dat al meteen het laatste zal worden.

Het einde van de populaire animatiereeks Big Mouth is in zicht. Netflix heeft aangekondigd dat de reeks nog een achtste seizoen krijgt, maar dat wordt het laatste van de reeks. Wie hoopte dat hij, zij of die z’n favoriete personages uit de reeks alsnog verder zou kunnen volgen in de spin-off Human Resources moet die hoop ook opbergen, want ook die animatiereeks krijgt nog maar één laatste seizoen.

Big Mouth

Big Mouth verscheen voor het eerst op Netflix in 2017 en kreeg sindsdien elk najaar een nieuw seizoen en één Valentijnsspecial in februari 2019. De reeks volgt een groep tieners tijdens hun pubertijd. Daarbij worden ze geassisteerd door verschillende wezens, zoals Hormone Monsters, Love Bugs, Shame Wizards en Depression Kitty’s, die de verwarrende emoties tijdens die periode belichamen. Maar de pubertijd blijft natuurlijk niet duren, dus komt er ook een einde aan Big Mouth.

Er is nog geen directe reden tot paniek, want het zevende seizoen van Big Mouth moet nog verschijnen op Netflix. Vermoedelijk zal dat seizoen eind dit jaar verschijnen, waarna het achtste seizoen dan eind volgend jaar te vinden zal zijn op de streamingdienst. Ook de spin-off Human Resources, die meer focust op de verschillende monsters uit de reeks, zal na z’n volgende seizoen stoppen, ook dat zal vermoedelijk later dit jaar verschijnen op Netflix.

Met acht seizoenen zal Big Mouth wel de langst lopende originele reeks van Netflix worden. Die titel werd tot op heden gedeeld door Grace and Frankie en Orange is the New Black die beiden zeven seizoenen kregen van de streamingdienst.

Bekijk hier nog eens de teaser voor het zesde seizoen van Big Mouth:

Big Mouth is een van de reeksen op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...