Left Right
scrollTop top

Billie Eilish dropt samenwerking met Justin Bieber met een hilarische (en lichtelijk gênante) foto


Billie Eilish Justin Bieber
© Instagram billieeilish, justinbieber

Billie Eilish en Justin Bieber hebben zonet vriend en vijand verrast door een samenwerking op de wereld los te laten. Het onverwachte duo maakte de samenwerking bekend met een foto, die misschien wel een beetje gênant is voor Billie, maar stiekem ook superherkenbaar.

Billie Eilish is misschien wel dé ster van het moment, maar ook zij is vroeger fan geweest van andere artiesten. Zo was de bury a friend-zangeres vroeger een rasechte belieber. En haar grootste droom is werkelijkheid geworden. Want Billie heeft nu een samenwerking gelanceerd met Justin Bieber.

Billie, de belieber

Jawel, net als zo velen onder ons, was Billie Eilish in een niet zo ver verleden een belieber (of moeten we in haar geval Billieber zeggen?). En als we zeggen dat ze een diehard belieber was, dan menen we dat ook.

Om haar samenwerking met Justin Bieber bekend te maken, postte de zangeres namelijk een foto uit de oude doos. We zien haar in een glitterjurk poseren voor een muur die bijna behangen is met posters van Justin Bieber. We’ve all been there, Billie.

bad guy (with Justin Bieber)

We zijn ondertussen enkele jaren later en waarschijnlijk zijn er nu tienermeisjes die hun slaapkamermuren behangen met posters van Billie. Dat succes heeft ertoe geleid dat Billie haar grote droom in vervulling kon laten gaan: zingen met Justin Bieber.

Wie de Billie in haar glitterjurk verteld zou hebben dat Justin Bieber enkele jaren later zou meezingen met een van haar nummers, dan had ze waarschijnlijk uit haar vel gesprongen van blijdschap. Maar het is helemaal echt nu. Justin Bieber zingt namelijk mee met een nieuwe versie van Billie’s hit bad guy. En daar is de Billie van nu (zonder glitterjurk) duidelijk heel blij mee. Bij haar foto op Instagram schreef ze namelijk in all caps: “BAD GUY FT. JUSTIN BIEBER OUT NOWWW OMFFFFGGG ANYTHING IS POSSIBLE MAN“. Iemand is duidelijk héél gelukkig en hoe zou je zelf zijn?

Beluister hier de samenwerking van Billie Eilish en Justin Bieber:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.641.073
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755