Billie Eilish lost nieuw nummer ‘Therefore I Am’

Zoals aangekondigd is Billie Eilish terug met een nieuw nummer. De nog altijd maar 18-jarige zangeres loste het lied Therefore I Am met bijhorende videoclip.

Eerder deze week liet Billie Eilish op Instagram al weten dat we vandaag haar nieuw nummer Therefore I Am mochten verwachten. “Ik ben zo opgewonden voor deze”, schrijf ze daarbij in all caps. “Je bent er niet klaar voor”, reageerde broer en medeproducer Finneas daaronder.

Therefore I Am krijgt meteen ook een videoclip die de zangeres zelf heeft geregisseerd. Daarin zien we Billie Eilish rondlopen in het lege winkelcentrum Glendale Galleria in Californië.

“Voelt als mijzelf”

“Weet je, dit nummer is heel er geschikt voor interpretatie. Ik ben erg benieuwd wat mensen eruit halen en ook wat ze voelen als ze het horen. Ik weet het niet. Maar ja, het is een beetje gemeen. Ik hou ervan”, zegt Billie Eilish over Therefor I Am op Apple Music 1.

“Het voelt als mijzelf. Ik heb het gevoel dat de rest van mijn nummers ook mijzelf is, maar ik denk dat deze er meer op lijkt … Als ik er vanuit een extern perspectief over nadenk, zou ik tevreden zijn als ik een fan was.”

Nieuw album

Therefore I Am is het tweede nummer dat Billie Eilish lost van haar aanstaande tweede album. Dat moet de opvolger worden van haar gigantisch succesvolle debuutplaat ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’.

Eind juli deelde Billie Eilish eerder al het dromerige My Future.

Luister hier naar Therefore I Am van Billie Eilish

Meer
Lees meer...