Bizarre Netflix-datingshow ‘Sexy Beasts’ krijgt nieuwe teaser

Sexy Beasts, de nieuwste datingshow van Netflix, gaat volgende week in première. In die reeks gaan verschillende singles met elkaar op date. Maar daarbij krijgen ze elkaar niet te zien. Het gaat hierbij niet om pods zoals in Love Is Blind of een muur zoals in Blind Date, maar wel om protheses, waardoor hun uiterlijk volledig verborgen blijft.

Wanneer je dacht dat je alles al gezien had wat datingprogramma’s betreft, schudt Netflix nu een nieuwe, bizarre reeks uit z’n mouw. In de nieuwe datingshow Sexy Beasts gaan verklede mensen met elkaar daten zonder dat ze weten hoe ze er zonder hun vermomming uitzien.

Sexy Beasts

Het concept van Sexy Beasts is niet helemaal nieuw, want in 2014 werd het al uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Het programma werd al na één seizoen afgevoerd. Nadien werd het concept verkocht aan verschillende andere landen waaronder Duitsland en Zuid-Korea. En nu komt ook Netflix met een eigen versie.

Net zoals in programma’s als Blind Date en Love Is Blind gaan singles daten met mensen zonder dat ze die te zien krijgen. Al zitten ze deze keer niet verstopt achter een muurtje, maar zijn ze Masked Singer-gewijs vermomd. Eén single gaat op date met drie verschillende ‘sexy beasts‘. Op het einde kiest die dan wie van de drie z’n favoriet is en dan pas gaan de maskers af. In de nieuwe teaser krijgen we te zien hoe die keuze gemaakt wordt.

Het eerste seizoen van Sexy Beasts is vanaf woensdag 21 juli te zien op Netflix. Later dit jaar verschijnt het tweede seizoen.

Bekijk de nieuwe beelden hier:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...