Left Right
scrollTop top

‘Sexy Beasts’ op Netflix krijgt bizarre eerste trailer


Sexy Beasts
© Netflix

Netflix pakt volgende maand uit met een nieuw datingprogramma. En het is een wel heel bijzonder concept. In Sexy Beasts gaan mensen namelijk daten, terwijl ze verkleed zijn als een dier. In elke aflevering gaat één dier op drie dates met drie andere dieren. Pas wanneer die zijn of haar keuze heeft gemaakt, gaan de maskers af.

Wie Blind Getrouwd en Love Is Blind al rare manieren van daten vond, had deze wellicht niet voelen aankomen. In de nieuwste datingshow van Netflix wordt het beste van The Masked Singer gemixt met dat van Blind Date. Het resultaat is een hilarische, maar ook licht verontrustende cocktail die Sexy Beasts heet.

Sexy Beasts

Het eerste seizoen van Sexy Beasts telt zes afleveringen en zal vanaf woensdag 21 juli te vinden zijn op Netflix. In de trailer krijgen we alvast een voorsmaakje te zien. Zo is er een panda met nestdrang (heel out of character voor een panda), krijgen we een bever te zien die konten boven persoonlijkheid verkiest en maken we kennis met een “sexy duivel”.

Later in de trailer krijgen we ook te zien hoe de mandril en de duivel (in kostuum!!) kussen in het pretpark. De bever (onze kontenman) en de panter gaan dan weer kleiduifschieten op hun date. Je hoort het al, het wordt een bijzondere reeks met enkele hilarische momenten. Wij tellen alvast af naar woensdag 21 juli.

Bekijk hier de knotsgekke trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…