Left Right
scrollTop top

Black Sabbath-frontman Ozzy Osbourne lanceert merch met slogan “Ozzy for President”


Ozzy Osbourne Ozzy for President
© EPA

Voormalig frontman van Black Sabbath Ozzy Osbourne heeft een nieuwe lijn merchandise op de wereld losgelaten. De lijn kreeg de slogan Ozzy for President en bestaat uit onder andere T-shirts, sweaters, bumperstickers en buttons.

“Het is tijd voor een nieuwe kandidaat”, verscheen op het Twitteraccount van Ozzy Osbourne. Eronder deelde de voormalige frontman van Black Sabbath een promofilmpje van z’n nieuwe lijn merchandise. Die kreeg de naam en de slogan Ozzy for President.

“Tijd voor een nieuwe kandidaat”

In het filmpje deelt de Prince of Darkness wat er in de nieuwe collectie te vinden is. Het gaat om T-shirts, sweaters, buttons en bumperstickers met daarop “Ozzy for President” en een foto van de metallegende tijdens de hoogjaren van z’n solocarrière in de jaren 1980.

In het filmpje verschijnen ook de bekendste uitspraken van Ozzy Osbourne. De opvallendste voor een ‘presidentskandidaat’? “Out of everything I’ve lost, I miss my mind the most.” De nieuwe merch van de Black Sabbath-frontman is te koop via z’n officiële website.

Gezondheidsproblemen

De nieuwe collectie Ozzy-merchandise komt er na een jaar vol gezondheidsproblemen. Nog geen maand geleden zei de metallegende daarover dat hij “traagjes aan het herstellen” was. Hij kreeg vorig jaar onder andere te maken met verschillende longontstekingen en was lelijk gevallen.

Eerder dit jaar raakte ook bekend dat Osbourne lijdt aan Parkinson. In februari deelde hij met de wereld dat hij al sinds 2003 vecht tegen de ziekte. “Mensen hebben me zo vaak afgeschreven, maar ik bleef terugkomen, en dit kom ik ook te boven. Wanneer? Dat weet ik niet”, klonk het toen.

Of Ozzy Osbourne het in november ook effectief opneemt tegen Donald Trump, Joe Biden en Kanye West blijft redelijk onwaarschijnlijk.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…