K-popgroep BLACKPINK lost nieuwe single ‘THE GIRLS’ via mobiel spel

De K-popgroep BLACKPINK heeft hun eerste nieuwe groepsnummer van 2023 gelost. De vierkoppige meidengroep deed dat via het mobiele spel ‘BLACKPINK: The Game’. Je kon het nummer, THE GIRLS, op donderdag 24 augustus al exclusief beluisteren in het spel en op vrijdag 25 augustus werd het officieel gelanceerd.

BLACKPINK is terug “in our area“! De girl group heeft een nieuw nummer gelanceerd. Het gaat om THE GIRLS, een nummer van de soundtrack van het mobiele spel BLACKPINK: The Game dat in mei van dit jaar gelanceerd werd.

THE GIRLS

THE GIRLS is het eerste nieuwe nummer van de K-popgroep BLACKPINK sinds het album ‘Born Pink’ dat in september 2022 verscheen. Ondertussen bracht Jisoo wel haar solodebuut ‘ME’, met de title track Flower, uit. THE GIRLS is een typisch BLACKPINK-nummer met lyrics als “Stop sign, we’re burning it down/Better watch out, we coming in loud/Bang, bang, just playing around/Don’t mess with the girls, with the girls, with the girls“.

Fans die BLACKPINK: The Game spelen konden op donderdag 24 augustus al naar een screening van de videoclip van THE GIRLS gaan kijken in het spel. Die videoclip speelt zich dan ook af in het spel. Zo krijgen we niet de echte leden van BLACKPINK te zien, maar wel hun geanimeerde avatars. Op dit moment is BLACKPINK, de echte versie en niet de avatars, bezig met het laatste luik van hun ‘Born Pink’-wereldtournee.

Bekijk hier de videoclip voor THE GIRLS:

Meer
Lees meer...