BLACKPINK krijgt eigen mobiel spel

YG Entertainment, het agentschap van BLACKPINK, heeft aangekondigd dat de meidengroep een eigen mobiel spel zal krijgen. Het spel kreeg de naam BLACKPINK The Game en zal in het tweede kwartaal van het jaar verschijnen.

De K-popgroep BLACKPINK zal binnenkort een eigen mobiele game krijgen. In het spel, dat de toepasselijke naam BLACKPINK The Game kreeg, zal je een producer van de groep zijn en zal je hen dus begeleiden tijdens hun carrière.

BLACKPINK The Game

YG Entertainment, het agentschap van BLACKPINK, heeft een mobiel spel in het teken van de meidengroep aangekondigd. Het spel is een samenwerking met TakeOne Company en zal in het tweede kwartaal van 2023 verschijnen. BLACKPINK The Game zal zich afspelen in de BLACKPINK-multiverse, waar je zelf de producer wordt van Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de training en het management van de vier leden. Maar er is ook meer.

Zo zijn er in het spel verschillende spelmodi, waarin je bijvoorbeeld je eigen avatar kan maken en kan communiceren met andere fans over de hele wereld. Het spel zal ook nieuwe high-definition beelden van de meidengroep bevatten. Daarnaast zal BLACKPINK ook met een soundtrack komen voor het spel én zal er ook een gloednieuwe videoclip verschijnen naar aanleiding van het spel.

Registeren

Volgens YG Entertainment zal het spel “nieuwe aspecten tonen van BLACKPINK die de fans nooit eerder te zien kregen”. “We hopen dat fans over de hele wereld kunnen genieten van het spel en een speciale ervaring hebben met de wereld van BLACKPINK The Game.”

Het spel is nu al beschikbaar in Google Play en de App Store. Daarbij kan je je alvast registeren en zal je het als eerste kunnen spelen wanneer het verschijnt.

Bekijk hier al enkele screenshots uit BLACKPINK The Game:

Meer
Lees meer...