Jisoo (BLACKPINK) lost allereerste solonummer ‘꽃(FLOWER)’

Fans zaten er al lang op te wachten, maar nu is het er eindelijk. Het eerste solonummer van Jisoo van BLACKPINK. Jisoo loste vandaag de single 꽃(FLOWER) en het minialbum ‘ME’, met daarop nog een tweede single, All Eyes On Me. Met de release van Jisoo heeft elk lid van BLACKPINK nu een solo uitgebracht.

Het vierde en laatste lid van BLACKPINK heeft haar solodebuut gemaakt. Jisoo, die eerder al haar acteerdebuut maakte, heeft nu ook haar eerste solonummer uitgebracht. Het nummer kreeg de naam 꽃(FLOWER), waarbij het Koreaanse (uitgesproken als kkot) ook ‘bloem’ betekent.

Jisoo

De andere drie leden van BLACKPINK – Jennie, Rosé en Lisa – maakten eerder al hun solodebuut. Jennie deed dat in 2018 met het nummer Solo. In maart 2021 volgde Rosé met haar solodebuut ‘R’, dat minialbum bestaat uit twee Engelstalige nummers: On The Ground en Gone. Lisa lanceerde haar soloalbum ‘Lalisa’ in september 2021. Ook haar debuutalbum telt twee nummers: Lalisa en Money

Jisoo bracht tot op heden nog geen solowerk uit, maar dat wil niet zeggen dat ze stilzat. Zo was zij in 2021 al te zien als actrice in de Disney+-serie Snowdrop, die voor heel wat controverse zorgde in Zuid-Korea. Maar nu heeft ze dus ook haar debuut gemaakt als zangeres. Net zoals haar groepsgenoten Rosé en Lisa doet ze dat met een minialbum met twee nummers.

꽃(FLOWER)

꽃(FLOWER) is een popnummer met een voornamelijk instrumentaal refrein. Het nummer gaat over een relatiebreuk waarna de zangeres probeert om zichzelf terug te vinden en opnieuw te beginnen. “I fly away like a blue butterfly, It’s all on you that you didn’t hold on, Even the times that we were in full bloom. A lie, lie, lie to me“, zingt ze zo. Om dan later aan te halen dat het enige wat overblijft van de relatie de “geur van een bloem is”.

Naast 꽃(FLOWER) heeft Jisoo nog een tweede nummer uitgebracht dat ook te vinden is op haar single album ‘ME’. Dat nummer kreeg de naam All Eyes On Me en is meer uptempo dan 꽃(FLOWER). Het is een dansbaar popnummer met opnieuw een instrumentaal refrein. In deze song zingt Jisoo opnieuw over de liefde, maar dan eerder over het begin van een relatie dan het einde.

Bekijk hier de videoclip voor FLOWER:

Beluister hier het volledige minialbum op Spotify:

Meer
Lees meer...