Jisoo (BLACKPINK) lost eerste single ‘ME’ later deze maand

Fans zaten er al lang op te wachten, maar nu is het eindelijk officieel. Jisoo zal als laatste lid van BLACKPINK haar solodebuut zal maken. Die single heeft nu ook een naam gekregen. Het solodebuut van Jisoo zal ME heten en verschijnt op vrijdag 31 maart 2023.

Het vierde en laatste lid van BLACKPINK zal eind deze maand haar solodebuut maken. YG Entertainment, het agentschap van BLACKPINK, teasede het solodebuut van Jisoo al enkele jaren, maar in januari van dit jaar kwam er voor het eerst concrete info. Op dat moment werd de videoclip van het nummer namelijk opgenomen. En nu is er ook een naam en een releasedatum. Het eerste solonummer van Jisoo zal ME heten en komt uit op vrijdag 31 maart 2023. 

Jisoo

De andere drie leden van BLACKPINK – Jennie, Rosé en Lisa – maakten eerder al hun solodebuut. Jennie deed dat in 2019 met het nummer Solo. In maart 2021 volgde Rosé met haar solodebuut ‘R’, dat minialbum bestaat uit twee Engelstalige nummers: On The Ground en Gone. Lisa lanceerde haar soloalbum ‘Lalisa’ in september 2021. Ook haar debuutalbum telt twee nummers: Lalisa en Money

Jisoo heeft voorlopig nog geen solowerk uitgebracht. Maar dat wil niet zeggen dat ze stilzat. Zo was zij in 2021 al te zien als actrice in de Disney+-serie Snowdrop, die voor heel wat controverse zorgde in Zuid-Korea. Maar nu zal ze dus ook haar debuut als solozangeres maken. De debuutsingle van Jisoo, ME, zal verkrijgbaar zijn als single-album. Daarvan zullen er twee versies – een rode en een zwarte – beschikbaar zijn. Ook zal het album in limited edition verkrijgbaar zijn op vinyl.

De single verschijnt op 31 maart 2023 om 13 uur Koreaanse tijd, wat overeenkomt met 7 uur in de ochtend Belgische tijd.

Bekijk hier de officiële poster voor ME van Jisoo:

Meer
Lees meer...