BLACKPINK kondigt extra concert in Parijs aan

De K-popgroep BLACKPINK komt deze zomer terug naar Europa. Op 15 juli 2023 zal de vierkoppige groep een optreden geven in Stade de France in Parijs. Dat optreden maakt deel uit van de Encore van de Born Pink-tour die op dit moment nog steeds bezig is.

Eind vorig jaar was BLACKPINK te zien in Europa. De K-popgroep hield daarbij halt in het Verenigd Koninkrijk (Londen), Duitsland (Keulen en Berlijn), Denemarken (Kopenhagen), Nederland (Amsterdam), Spanje (Barcelona) en Frankrijk (Parijs). En naar die laatste locatie zal de groep nog eens terugkeren.

Parijs

Het laatste concert van de reguliere ‘Born Pink’-tour staat gepland voor 13 mei in Singapore. Maar dat zal niet het laatste concert van de tour zijn. Er komt namelijk nog een Encore bij de tour. Daarvan is voorlopig nog maar één datum aangekondigd. Op zaterdag 15 juli 2023 zal BLACKPINK te zien zijn in Stade de France. Het gaat daarbij dus om een veel grotere locatie dan hun concert in Parijs eind vorig jaar. Toen stond BLACKPINK in de Accor Arena, met een capaciteit van 20.000. In Stade de France is plaats voor 80.000 fans.

De tickets voor het concert in Parijs gaan volgende week in voorverkoop. Wie een Blink Membership heeft en zich voor zondag registreert, kan vanaf woensdag 29 maart tickets kopen. De reguliere voorverkoop start op vrijdag 31 maart. Parijs is voorlopig de enige stop van de Encore van de ‘Born Pink’-tour, maar er zullen binnenkort nog stops aangekondigd worden. Daarbij is het nog niet duidelijk of er extra concerten in Europa zullen zijn.

Bekijk hier de aankondiging van het extra concert in Parijs:

Meer
Lees meer...