BLACKPINK lost videoclip voor nieuw nummer ‘Ready For Love’

Fans hebben er bijna twee jaar op moeten wachten, maar BLACKPINK heeft eindelijk een nieuw nummer uit. Het gaat om de single Ready For Love die al gespeeld werd tijdens het virtuele concert van BLACKPINK in het spel PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile). Het nummer kreeg nu een videoclip, waarin de avatars van de vier leden van de groep de hoofdrol spelen.

BLACKPINK is back in your area! Na bijna twee jaar is er een nieuw nummer van de volledige groep. Het gaat daarbij nog niet om een officiële comeback van de groep, maar wel om een “special track” in samenwerking met het spel PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile).

Ready For Love

Het eerste deel van Ready For Love werd vorige week al gelost tijdens ‘The Virtual’, het virtuele concert van BLACKPINK dat doorging in het mobiele spel PUBG Mobile. Met dat concert is BLACKPINK overigens genomineerd voor de MTV VMA voor Best Metaverse Performance. De videoclip van Ready For Love speelt zich ook af in de wereld van PUBG. Daardoor krijgen we Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa dus eigenlijk niet te zien. Wel gaat het om hun avatars die speciaal voor het virtuele concert ontworpen werden.

YG Entertainment, het agentschap van BLACKPINK, bevestigde eerder al dat de groep in augustus een echte comeback zal maken. Het zal dan hun eerste officiële single als groep zijn sinds Lovesick Girls uit oktober 2020. Later dit jaar volgt er dan een nieuwe wereldtournee.

Bekijk hier de videoclip van Ready For Love:

Meer
Lees meer...