‘Blind Gekocht’ volgend jaar zonder Dina Tersago: presentatrice gaat voltijds voor VTM werken

Blind gekocht 2021 zonder dina tersago
Vier

Blind Gekocht wordt volgend jaar opnieuw uitgezonden, maar we zullen het zonder presentatrice Dina Tersago moeten doen. Dat laat Vier weten in een persbericht. De 41-jarige Tersago heeft de komende maanden zoveel werk op de planning staan, waardoor ze genoodzaakt is om de samenwerking met Vier stop te zetten. Wel verscheen er onlangs nog een filmpje met Tersago waarin ze Vlamingen oproept om zich in te schrijven voor het derde seizoen van Blind Gekocht.

Blind Gekocht zal er in 2021 een stuk anders uitzien. Zo moeten we het zonder Dina Tersago stellen. Blind Gekocht wist recent bijna 1 miljoen kijkers te strikken. De nieuwe opnames van het programma stonden pas in het najaar gepland.

Boer Zkt Vrouw: Home Sweet Home  

Tersago heeft ondertussen zeer druk bij VTM met de opnames van Boer Zkt Vrouw: Home Sweet Home. De voorbije 2 seizoenen reisden Dina Tersago en An Lemmens de wereld rond om Vlaamse boeren aan een lief te helpen. Nadat Tom Waes had aangekondigd dat het nieuwe seizoen van Reizen Waes in Vlaanderen zal doorgaan, blijft ook Boer zkt Vrouw noodgedwongen in eigen land. 

“We worden overspoeld met coronaberichtgeving. Voor velen zal het een opluchting zijn daar even aan te ontsnappen met de feelgood van Boer Zkt Vrouw: Home Sweet Home“, zegt An Lemmens alvast.

Klopt dat of klopt dat niet?  

VTM


Daarnaast zal Tersago een nieuw programma maken voor VTM met Buurtpolitie-acteur Andy Peelman. In Klopt dat of klopt dat niet? zal het duo allerlei volkswijsheden uittesten. “Dina zal voor VTM uiteraard altijd de koningin van Boer Zkt. Vrouw blijven, maar zowel bij ons als bij haar was er de goesting om samen meer te doen”, laat VTM-directeur Davy Parmentier weten.

“Samen zullen ze een schier eindeloze reeks volkswijsheden zoals ‘Hoe goedkoper de wijn, hoe meer koppijn’ of ‘In openbare toiletten is het eerste hokje vaak het properste’ proefondervindelijk uittesten. Met als uitgangspunt: klopt dat of klopt dat niet?” Het zou voorlopig gaan om een werktitel.

“Sinds Andy op Patrouille weten we dat hij probleemloos een personality-programma kan dragen”, zegt Parmentier nog.

Gesponsorde artikelen