‘Blind Getrouwd’-koppel Veerle en Nick verwelkomt dochtertje

Weer babynieuws uit Blind Getrouwd. Veerle en Nick uit het tweede seizoen zijn ouders geworden van een dochtertje, Noé. Ze hadden al een dochter, Liv, en verloren vorig jaar hun andere dochtertje, Elle, na 19 weken zwangerschap. De komst van Noé zorgt dus voor extra blijdschap en trots bij het koppel.

Vorige week vrijdag verwelkomden Veerle en Nick uit Blind Getrouwd een dochtertje. Dat is fijn nieuws, want begin vorig jaar verloor het koppel hun tweede dochtertje na amper 19 weken zwangerschap. Veerle maakte de komst van de baby bekend via een post op Instagram, waar ze al meteen op heel wat blije reacties van andere Blind Getrouwd-kandidaten kon rekenen. Waaronder Winnie, die net zelf haar zwangerschap bekendmaakte.

Noé

Veerle en Nick deden in 2017 mee aan het tweede seizoen van Blind Getrouwd. Zij bleven samen en even later werd Liv geboren. Toen Liv 2 was, werd Veerle terug zwanger. Maar in maart 2021 volgde er slecht nieuws. Het tweede dochtertje van het koppel is gestorven na 19 weken. Toch gaf het koppel het kindje een naam, Elle.

Zeven maanden later kwamen Nick en Veerle toch weer met goed nieuws. Veerle was terug zwanger en in april 2022 zou er een broertje of zusje voor Liv en Elle bijkomen. “Reeds één wondertje bij ons, één wondertje boven ons … en één wondertje dat in april zal worden geboren”, klonk het toen bij Nick op Instagram. En dat zusje is er nu, want vorige week is Noé geboren.

In een post op Instagram maakte Veerle het nieuws gisteren bekend. “Omringd door zoveel liefde. Zo blij en fier dat we kunnen laten weten dat afgelopen vrijdag onze dochter Noé geboren is. Ze doet het super. Smelt smelt”, stond er te lezen bij een foto van het gezinnetje. Veerle sloot de post af met drie hashtags: #FiereLiv, #TrotseElle en #BabyNoé.

Bekijk de post hier:

Meer
Lees meer...