‘Boer zkt Vrouw’: Thomas start aan zijn zoektocht met een housewarming vol vrouwen

De 30-jarige Thomas is de volgende boer die aan zijn zoektocht naar de liefde begint in Boer zkt Vrouw. Om zijn potentiële dates een warm welkom te geven, helpt Dina Terasago met het organiseren van een housewarming. Thomas woont namelijk nog maar recent alleen op zijn boerderij en droomt van een gezin.

De voorbije weken zagen we al hoe eerst Robbe en Niels, daarna Sanne en uiteindelijk ook Martijn drie mensen kozen om tijdens de Boerderijweek verder mee te daten. Daardoor hebben we nog drie boeren te gaan. De eerste daarvan is Thomas en die krijgen we komende zondag te zien.

De 1,96 meter grote Thomas is een melkvee- en aardappelboer uit het West-Vlaamse dorp Woesten uit de Westhoek. Daarnaast is hij ook een echte levensgenieter die – als hij niet aan het werk is – graag goed gaat eten met een glas wijn erbij. Zijn ouders zijn onlangs verhuisd, waardoor hij nu alleen op de boerderij woont. Daarom zoekt hij een vrouw en liefst ook enkele kinderen.

Housewarming

“Ik ben klaar voor de liefde, ik hoop dat vandaag misschien wel mijn leven kan veranderen, met het juiste meisje. Ik heb er zin in”, klinkt het enthousiast vlak voor de eerste kennismaking.

Om de vrouwen meteen een idee te geven van waar ze eventueel zullen wonen, besluit Dina Tersago om een housewarming te organiseren. Zij zorgt voor de hapjes en drankjes, Thomas zorgt voor de gesprekken. En daarna kan de moeilijke keuze beginnen, want wie mag er op de boerderij blijven?

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...