‘Boer zkt Vrouw’: Springt de vonk over tussen Bert en Melissa?

In Boer zkt Vrouw zijn we al toe aan de voorlaatste aflevering. Om een goede afloop te hebben, moet de vonk dus stilaan beginnen overspringen. Dat laatste is nog niet geval bij Bert en Melissa, iets waar vooral die eerste heel hard mee inzit.

Sinds vorige week zijn in Boer zkt Vrouw alle koppels gevormd. Toen maakten zowel Michiel, Thomas als Bert hun finale keuze. Die laatste had toen nog de keuze tussen ‘powervrouw Eva’ en ‘huisvrouw Melissa’, zoals hij ze zelf omschreef. Uiteindelijk koos Bert voor Melissa.

Vlam

Zij vertrokken samen op romantische trip naar het niet zo verre Gent. Daar gaan de twee voor een gezellig etentje naar een Italiaans restaurant. Al snel wil Bert weten of Melissa al vlinders heeft. “Ik denk dat we elkaar eerst nog beter moeten leren kennen”, is haar antwoord.

“Het is een toffe griet, ze heeft alles, maar is misschien iets te terughoudend. Dat mis ik misschien wel om echt verliefd te worden”, horen we Bert uitleggen. “Liefde is chemie. Liefde is telepathie. Je hebt weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Dat is voor mij ware liefde. Melissa heeft alles, maar dat sprankeltje is er niet. Die vlam is er niet.”

Voor Melissa blijkt deze vlam op dat moment minder van belang te zijn. “Iedereen heeft een droombeeld. Maar is dat realistisch? Bert is zo gefocust op ‘die vlam’. Als dat er niet is, wil hij het geen kans geven”, legt zij uit.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...