‘Boer zkt Vrouw’: Dit zijn de keuzes van Michiel, Thomas en Bert

Het seizoen van Boer zkt Vrouw zit er nu echt bijna op. In de aflevering van afgelopen zondag kreeg de kijker namelijk de laatste keuzes te zien. Daarbij stonden Michiel, Thomas en Bert centraal. En bij de ene was de keuze al iets makkelijker dan bij de ander.

Het uitgebreide seizoen van Boer zkt Vrouw, met maar liefst zeven boeren, nadert zijn einde. De voorbije weken zagen we al hoe Robbe, later Niels en Sanne en uiteindelijk ook Martijn de knoop doorhakten. Deze keer was het aan Michiel, Thomas en Bert om een keuze te maken.

In de aflevering stonden die drie boeren dan ook centraal. Daarnaast kregen de kijkers ook al te zien hoe het boer Niels en Sylvie verliep op hun romantische trip naar Zuid-Tirol. Die vakanties krijgen we ook van de andere boeren nog te zien. Daarna volgt een reünie én een reeks speciale afleveringen rond het 20-jarig bestaan van het programma.

Bert

De laatste nieuwe boer was Bert. Hij kwam er enkele weken geleden maar bij en maakte meteen duidelijk dat het bij hem geen makkelijke keuze zou worden. Dat bleek ook tijdens zijn eerste dates. Na die dates hield de vlasboer enkel Melissa en Eva over.

Gisteren koos hij uiteindelijk voor de zorgzame Melissa en stuurde hij de uitbundige Eva huiswaarts. Terwijl bij Melissa een last van haar schouders viel na het keuzemoment, krijgt Bert toch plots klamme handjes bij het idee dat hij met een vrouw op romantisch weekend vertrekt: “Nu begint het eigenlijk pas hé.” 

Thomas

Nadat Silke en Chloë zelf kozen om te vertrekken bij Thomas, kon de melkvee- en aardappelboer zijn pijlen volledig richten op overblijvers Fien en Amber. Maar één van hen moest vanavond naar huis. “Ik heb lang getwijfeld. Het zijn twee goeie meisjes met elk zeer mooie kantjes en het is jammer dan ik één van hen moet teleurstellen, maar de knoop is doorgehakt.”

Thomas stuurde Fien naar huis, terwijl Amber met hem mee mag op een romantische trip naar het Franse Boulogne-Sur-Mer.

Michiel

Op het erf van melkveeboer Michiel vloeiden heel wat traantjes. Michiel worstelde erg met het feit dat hij iemand teleur moest stellen. “Zowel Anouchka als Rune zijn topdames met een gouden hart en een goede ingesteldheid. Ze hebben al veel meegemaakt en zijn er sterk uitgekomen. Daarvoor heb ik enorm veel respect.”

Het is Rune die met hem het vliegtuig op mag richting Istanbul in Turkije. En hoewel de spirituele Anouchka aangaf dat ze zijn beslissing had zien aankomen, was ze duidelijk geraakt door het nieuws.

Meer
Lees meer...