Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: romantiek bij Niels en Sylvie en drie belangrijke keuzes

De ontknoping nadert in Boer zkt Vrouw. Dat wil jammer genoeg ook zeggen dat er heel wat moeilijke knopen moeten doorgehakt worden. Zondag is dat het geval bij zowel Bert, Michiel als Thomas.

Het uitgebreide seizoen van Boer zkt Vrouw, met maar liefst zeven boeren, nadert zijn einde. De voorbije weken zagen we al hoe Robbe, later Niels en Sanne en uiteindelijk ook Martijn de knoop doorhakten.

Deze vier boeren zijn dus met hun uitverkoren partner op romantische trip. Bij Niels en Sylvie verloopt die alvast zeer goed. De twee zijn naar Zuid-Tirol, waar ze steeds dichter naar elkaar toegroeien. Omdat het kinderbed iets te hard blijkt, besluit Niels de eerste nacht bij Sylvie in bed te kruipen. Doet dat, samen met een romantisch ontbijt, een eerste vonk overspringen?

Bert, Michiel en Thomas

Voor zo’n romantische trip is het bij Bert, Michiel en Thomas nog te vroeg. Zij staan eerst nog voor belangrijke keuzes. Vlasboer Bert (28) heeft daarbij met Eva en Melissa nog twee vrouwen rondlopen op de boerderij. “Er is – denk ik – één iemand die het best bij mij past”, zegt hij tegen Dina Tersago voor zijn finale keuze.

Michiel (27) stuurde vorige keer met Kato nog maar juist één vrouw naar huis, maar moet nu al opnieuw van iemand afscheid nemen. Het gaat daarbij nog tussen Rune en Anouchka. Voor Michiel de knoop doorhakt, gaat hij met beide vrouwen nog even op date. Rune neemt hij mee voor een ritje in de cabrio, terwijl hij met Anouchka een partijtje tennist.

Tot slot staat ook Thomas (30) voor zijn finale keuze. Voor Amber of Fien zijn het de laatste momentjes met hun boer. Beide vrouwen kunnen heel moeilijk inschatten hoe hun kansen ervoor staan. Het wordt dus spannend afwachten.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...