‘Boer zkt Vrouw’: Bert staat voor finale keuze tussen Melissa en Eva

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw nadert zijn climax. Zo is Bert zondag als volgende aan de beurt om zijn definitieve keuze te maken. De 28-jarige vlasboer heeft momenteel met Eva en Melissa nog twee vrouwen rondlopen op de boerderij, maar zal een van hen moeten teleurstellen.

Het uitgebreide seizoen van Boer zkt Vrouw, met maar liefst zeven boeren, nadert zijn einde. De voorbije weken zagen we al hoe eerst Robbe en daarna ook Niels en Sanne hun finale keuze maakten. Zondag hakte Martijn als vierde voer de knoop door.

Bert

Deze week is het aan Bert. De 28-jarige West-Vlaming is de eerste vlasboer ooit in het programma. Met Melissa en Eva heeft Bert momenteel nog steeds twee 27-jarige West-Vlaamse kleuterjuffen met lang bruin haar op zijn boerderij logeren. 

De vlasser zal echter één van hen naar huis moeten sturen. “Eva is iets uitbundiger, luidruchtiger, meer energiek, vlotter, meer snee. Lisa is dan weer meer rustig. Ze is nog iets terughoudender. Als dat naar boven komt, heeft ze wel de juiste kaarten in handen. Ik weet niet echt wie best bij mij past, maar ik had mijn eerste gevoel en ik ga daarbij blijven. Er is – denk ik – één iemand die het best bij mij past”, blikt Bert bij Dina Tersago vooruit op het keuzemoment. Gaat Bert voor ‘powervrouw Eva’ of ‘huisvrouw Melissa’, zoals hij ze zelf omschrijft? 

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...