‘Bones and All’: Kannibalistisch liefdesverhaal met Timothée Chalamet krijgt trailer

In november zal Timothée Chalamet te zien zijn in de nieuwste film van Luca Guadagnino, Bones and All. Chalamet en Guadagnino werkten eerder al samen aan Call Me By Your Name. Bones and All wordt een “kannibalistisch liefdesverhaal”. En daar krijgen we nu de eerste beelden van te zien.

Het zijn drukke tijden voor Timothée Chalamet. Nadat hij vorig jaar al te zien was in de films The French Dispatch, Dune en Don’t Look Up, zal hij in november alweer in een nieuwe film verschijnen. Het gaat om de film Bones and All, waarvoor hij opnieuw samenwerkte met Luca Guadagnino, de regisseur van Call Me By Your Name.

Bones and All

Net zoals Call Me By Your Name zal Bones and All een opvallend liefdesverhaal vertellen. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Camille DeAngelis. Daarin volgen we Maren (Taylor Russell). Ze is op zoek naar haar vader, omdat ze worstelt met vreemde gevoelens. Ze heeft namelijk de onweerstaanbare drang om de mensen die haar graag zien te vermoorden en op te eten. Tijdens haar reis ontmoet ze Lee (Timothée Chalamet) die haar vergezelt. Maar is hij wel veilig bij haar?

In de trailer krijgen we de twee hoofdrolspelers al te zien. We horen Lee aan Maren vragen: “Je denkt niet dat ik een slecht persoon ben?”. Daarop antwoordt ze: “Alles wat ik denk, is dat ik van je hou”. We krijgen ook al Timothées nieuwe kapsel te zien en enkele beelden van het duo on the road. Om de rest van de film te zien, zullen we nog even geduld moeten hebben. Bones and All gaat namelijk in wereldpremière op het filmfestival van Venetië, dat doorgaat van 31 augustus tot 10 september. Vanaf 23 november (bij ons vermoedelijk 21 november) zal de film dan in de zalen te zien zijn.

Bekijk hier de eerste teaser van Bones and All:

Meer
Lees meer...