‘Don’t Look Up’ met Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix naar de nieuwe film Don’t Look Up kijken. Voor die film schakelde Netflix een hele resem aan grote namen in. De hoofdrollen zijn zo weggelegd voor Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence, maar in de film duiken verder ook Jonah Hill, Meryl Streep, Timothée Chalamet en Ariana Grande op.

Misschien wilde je vanavond wel naar een gezellige kerstfilm kijken, maar Netflix denkt daar toch wat anders over. Sinds vandaag kan je namelijk Don’t Look Up vinden op de streamingdienst. De kerstsfeer zal ver te zoeken zijn in de film, maar voor een gezellige avond in de zetel is de komedie meer dan geschikt.

Don’t Look Up

Don’t Look Up is een komedie over het einde van de wereld. Twee astronomen, Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) en Dr. Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), ontdekken dat de aarde binnen zes maanden getroffen zal worden door een komeet. Ze willen de mensen daarvan op de hoogte brengen en hen waarschuwen voor het einde van de wereld. Maar niemand lijkt hen te geloven.

De film kan rekenen op een absolute sterrencast, naast de hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence duiken namelijk ook Jonah Hill en Meryl Streep op in de film. Daarnaast zullen ook Timothée Chalamet, Rob Morgan, Tyler Perry, Chris Evans en zelfs Ariana Grande een rol krijgen in Don’t Look Up. De regie is in handen van Adam McKay die eerder al verantwoordelijk was voor AnchormanThe Big Short en Vice.

Wisselende reviews

Don’t Look Up speelde eerder deze maand even in de zalen, waardoor heel wat critici en ook gewone kijkers hun mening over de film al gedeeld hebben. Daaruit blijkt dat de reacties verdeeld zijn. De film krijgt zo een score van 55 procent van de reviews op Rotten Tomatoes, maar de kijkers geven de film daar wel 77 procent.

Op IMDb krijgt de film een gelijkaardige score met 7,4 op 10. De meeste kritiek gaat over het feit dat er te veel ideeën zijn en dat de film bij momenten te hard probeert om grappig te zijn. Andere vinden het dan weer een geweldige zwarte komedie, die uitblinkt in z’n absurditeit.

Bekijk hier de officiële trailer van Don’t Look Up:

Kijk je toch liever een serie? Neem dan een kijkje in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...