Netflixfilm ‘Don’t Look Up’ met Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence krijgt officiële trailer

Don’t Look Up heeft een officiële trailer gekregen. De komedie, met Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence in de hoofdrollen, gaat over twee astronomen die ontdekken dat er binnen zes maanden een komeet zal inslaan op de aarde. De komeet is zo groot dat de wereld dreigt te vergaan, maar het duo wordt door niemand serieus genomen.

Netflix komt, na Red Notice eerder deze maand, met nog een film met een sterrencast. Het gaat om de film Don’t Look Up, waarvoor de streamingdienst onder andere Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep en Timothée Chalamet wist te strikken.

Don’t Look Up

Don’t Look Up is een komedie over het einde van de wereld. Twee astronomen, Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) en Dr. Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), ontdekken dat de aarde binnen zes maanden getroffen zal worden door een komeet. Ze willen de mensen daarvan op de hoogte brengen en hen waarschuwen voor het einde van de wereld. Maar niemand lijkt hen te geloven.

De film kan rekenen op een absolute sterrencast, naast de hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence duiken namelijk ook Jonah Hill en Meryl Streep op in de film. Daarnaast zullen ook Timothée Chalamet, Rob Morgan, Tyler Perry, Chris Evans en zelfs Ariana Grande een rol krijgen in Don’t Look Up. De regie is in handen van Adam McKay die eerder al verantwoordelijk was voor Anchorman, The Big Short en Vice.

Trailer

Vandaag heeft de film een officiële trailer gekregen. Daarin krijgen we al enkele van de originele manieren te zien waarop Kate en Randall hun onheilspellende bevindingen aan de man proberen te brengen. Ze gaan zo op bezoek bij President Orlean, gespeeld door Meryl Streep, en haar zoon en chief of staff Jason (Jonah Hill).

Ook trekt het duo naar een ochtendshow, gepresenteerd door Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry) en komen ze terecht bij Ariana Grande en Timothée Chalamet met een nektapijt. Het wordt dus duidelijk een dolle race tegen de klok, met uiteindelijk maar één vraag: Zal het hen lukken om de wereld op tijd te informeren?

Bekijk hier de officiële trailer voor Don’t Look Up:

Don’t Look Up is vanaf woensdag 8 december 2021 te zien in een aantal Belgische zalen en zal vanaf vrijdag 24 december 2021 te vinden zijn in de catalogus van Netflix.

Meer
Lees meer...