Brecht en Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ zijn uit elkaar

Dziubi en Brecht hebben een punt gezet achter hun relatie en huwelijk. De twee trouwden iets meer dan tien maanden geleden zonder elkaar te kennen via het VTM-programma Blind Getrouwd en besloten samen te blijven. Nu zijn de twee toch uit elkaar gegaan. Dat hebben ze zelf laten weten via Instagram.

Op maandag 5 september konden we op VTM zien hoe Brecht en Dziubi elkaar het jawoord gaven in Blind Getrouwd. Begin november konden we ook zien hoe het koppel tijdens het beslissingsmoment besloot om getrouwd te blijven. En ook tijdens de reünie enkele maanden later klonken Dziubi en Brecht nog steeds verliefd. De echte trouw tussen de twee vond eigenlijk al plaats op 2 juni 2022, waardoor ze begin december hun half jaar huwelijk vierden.

“Niet langer een koppel”

De laatste tijd was er bij volgers van Brecht en Dziubi echter ineens twijfel ontstaan. De twee verschenen namelijk al enige tijd niet meer samen op de foto met elkaar. Maanden hebben ze dan uiteindelijk zelf duidelijkheid gegeven.

“Met pijn in het hart laten we jullie weten dat wij niet langer een koppel zijn”, begint het bijschrift bij een foto van Dziubi en Brecht. “We kenden een geweldig mooie start waarbij we direct een supertoffe klik hadden en oprecht konden communiceren met elkaar. Dit zorgde voor een prachtig en geslaagd Blind Getrouwd-parcours. We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar doorheen de maanden merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde.”

Respect

“We blikken terug op een knap verhaal dat we samen hebben geschreven en we gaan elkaar ook in de toekomst met hetzelfde respect behandelen. Er valt niemand iets te verwijten gezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen”, gaat de tekst verder. “Om onze breuk in alle rust en sereniteit te kunnen verwerken, wensen we hier verder niet over te communiceren. We hopen op jullie begrip te mogen rekenen. Oprecht bedankt aan iedereen voor alle lieve berichten en steun die we het afgelopen jaar mochten ontvangen.”

Bekijk de post van Brecht en Dziubi hier:

Meer
Lees meer...