‘Blind Getrouwd’: Brecht viert 6 maanden huwelijk met Dziubi met emotionele post

Hoewel het meest recente seizoen van Blind Getrouwd op VTM nog maar pas afgelopen is, zijn de deelnemende koppels ondertussen al zes maanden getrouwd. En doet moet gevierd worden. Brecht deed dat met een reeks foto’s van hemzelf en Dziubi en een emotionele tekst op zijn Instagram.

Op maandag 5 september konden we op VTM zien hoe Brecht en Dziubi elkaar het jawoord gaven in Blind Getrouwd. Op dat moment waren de twee echter al ruim drie maanden getrouwd. De echte trouw was namelijk op 2 juni 2022.

Brecht en Dziubi

Dat wil dus ook zeggen dat Dziubi en Brecht afgelopen vrijdag hun zes maanden huwelijk konden vieren. Begin november konden we namelijk zien hoe het koppel tijdens het beslissingsmoment besloot om getrouwd te blijven. En ook tijdens de reünie enkele maanden later klonken Dziubi en Brecht nog steeds verliefd.

Die liefde lijkt ondertussen alleen maar sterker te zijn geworden. “Vandaag zijn we 6 maanden getrouwd”, schreef Brecht bij enkele foto’s van hemzelf en Dziubi op Instagram. “En elke dag opnieuw ontdekken we nieuwe dingen over elkaar. Ik ken Dziubi reeds een half jaar, al voelt onze trouwdag aan alsof het gisteren was. Time flies when you’re having fun. Zoals op onze vakantie in Toscane … Hier een oude maar gouden teruggooi naar toen. 2 juni 2022, een datum die veel betekent. Een jawoord dat ik zal blijven koesteren, altijd. Ik heb je lief, Dziubi.”

Nieuwe kandidaten gezocht

Ook VTM zelf deelde een filmpje van de trouwdag van het gelukkige koppel om hun zes maanden huwelijk te vieren. Dat deed de zender samen met een oproep voor nieuwe kandidaten voor een achtste seizoen van Blind Getrouwd volgend jaar.

Meer
Lees meer...