‘Bridgerton’: Krijgen we een nieuwe vertelstem in seizoen 4?

In het vierde seizoen van Bridgerton zou er wel eens een grote verandering kunnen komen. Tijdens het kijken werden we tot nu begeleid door de stem van Lady Whistledown, ingesproken door Julie Andrews. Maar op het einde van de laatste aflevering van het derde seizoen nam Nicola Coughlan (Penelope) het van haar over. Zal dat ook zo blijven in de komende seizoenen?

Het derde seizoen van Bridgerton zorgde voor een grote onthulling die gigantische gevolgen zal hebben voor de rest van het verhaal. Wij leerden als kijker in het eerste seizoen al wie Lady Whistledown was, maar voor de mensen in de Ton bleef de identiteit van deze mid century gossip girl geheim. Daardoor bleef de vertelstem, die van de iconische Julie Andrews behouden. Maar zal dat veranderen nu iedereen de identiteit van Lady Whistledown kent?

Julie Andrews

Al sinds het eerste seizoen wordt Bridgerton aan elkaar gepraat door de iconische Julie Andrews, die de stem van Lady Whistledown verzorgd. Maar daar kan verandering in komen nu iedereen weet wie de geheime auteur is. Penelope ondertekende haar laatste column ook met haar eigen naam, waarbij we haar ook de rol van vertelstem hoorden overnemen. Maar het is nog niet 100 procent zeker of dat zo zal blijven.

Jess Brownell vertelde in een recent interview met de LA Times dat ze nog aan het testen zijn wat het beste zou werken. “Het is echt een moeilijke vraag omdat het voor het dramatische effect logisch zou zijn om over te schakelen op de stem van Nicola vanaf nu, omdat ze haar eigen stem geclaimd heeft. Maar het is freaking Julie Andrews. Haar stem speelt zo’n belangrijke rol in de sfeer van het verhaal. We zijn verschillende dingen aan het testen voor seizoen 4. En om eerlijk te zijn, weet ik ook nog niet exact wat we gaan doen.”

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het tweede deel van het derde seizoen:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...