‘Bridgerton’ seizoen 3 deel 2 krijgt officiële trailer

Doordat Netflix besloten heeft om het derde seizoen van Bridgerton op te splitsen in twee delen zitten fans van de reeks nu al langer dan drie weken te wachten op het vervolg van de reeks. Dat vervolg verschijnt volgende week en nu krijgen we in de vorm van een officiële trailer al een voorsmaakje te zien.

Over precies tien dagen is het zover, dan verschijnt het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton op Netflix. Op het einde van het eerste seizoen sprong de vonk tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk écht over en kwam er na een stomende koetsscène zelfs een aanzoek. In het tweede deel van het derde seizoen zullen we zien hoe het nu verder gaat met Polin, want Penelope draagt natuurlijk een groot geheim met zich mee.

Bridgerton seizoen 3 deel 2

In de trailer krijgen we te zien hoe Colin en Penelope hun families inlichten over hun verloving. Daarbij is niet iedereen even tevreden. Eloïse Bridgerton (Claudia Jessie), de jongere zus van Colin, weet namelijk dat Penelope Lady Whistledown is. Zij vindt dat Penelope dit moet vertellen aan Colin en dreigt ermee om het zelf te vertellen als Penelope het niet doet. Maar ook Colin begint zelf het een en ander te ontdekken.

We krijgen ook beelden te zien van de andere personages die al in het eerste deel van seizoen 3 aan bod kwamen. Het gaat daarbij onder andere om Francesca (Hannah Dodd) en haar love interest John Stirling (Victor Alli), Benedict (Luke Thompson) en zijn love interest Lady Tilley Arnold (Hannah New), Cressida (Jessica Madsen) en natuurlijk zijn ook fan favorites Anthony (Jonathan Bailey) en Kate (Simone Ashley) van de partij.

Bekijk hier de officiële trailer:

Het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton is vanaf donderdag 13 juni te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...