Britney Spears stak per ongeluk eigen sportzaal in brand

Britney Spears postte een workout-filmpje op haar Instagram. Daarin onthulde ze dat ze zes maanden geleden haar eigen sportzaal per ongeluk heeft laten afbranden.

De Amerikaanse zangeres Britney Spears postte woensdag een filmpje op Instagram waarin ze toont hoe ze zich sportief bezig houdt in quarantaine. Ze begint haar filmpje met de verrassende mededeling dat ze zes maanden geleden haar eigen sportzaal in brand stak, per ongeluk.

https://www.instagram.com/p/B_lF6pDgT4C/

Brandende kaarsen

De brand werd veroorzaakt door 2 brandende kaarsen die nog in de sportzaal stonden. “Ik had twee kaarsen, en ja, het ene leidde tot het andere en ik brandde de zaal af”, zei ze in haar filmpje. Spears liet op Instagram nog weten dat het een ongeluk was en dat er niemand gewond was geraakt. “Ik liep langs de deur en er waren opeens allemaal vlammen. Godzijdank ging het brandalarm snel af en gelukkig, iedereen bleef ongedeerd.” Maar door die brand heeft de zangeres wel nog maar twee fitnesstoestellen over, “maar het kon erger dus ik ben dankbaar”, schreef de zangeres nog bij haar filmpje.

Het is niet de eerste keer dat Britney Spears’ liefde voor kaarsen een brand veroorzaakt. In 2002 meldde entertainmentwebsite E! News dat de zangeres op vakantie in New York bijna haar appartement in brand stak door een brandende kaars die was blijven staan terwijl ze ging shoppen.

Meer
Lees meer...