BTS doet het opnieuw: ‘Butter’ verpulvert hun vorig YouTuberecord

BTS heeft een nieuwe single uit en daarbij horen ondertussen standaard al enkele nieuwe records. Butter brak zo al de records voor de snelste 10 miljoen kijkers en de meeste kijkers tijdens een première op YouTube en nu komt daar ook het record van de meeste views in 24 uur (opnieuw) bij.

Butter van BTS lijkt opnieuw een schot in de roos te worden. Het aanstekelijke zomernummer heeft nu al verschillende records te pakken en lijkt het succes van Dynamite te gaan overtreffen.

112,8 miljoen views

Op het einde van de eerste 24 uur stond de teller op YouTube op 112,8 miljoen views. Dit is nog niet het officiële cijfer. Met Dynamite leek het bijvoorbeeld aanvankelijk of de kaap van 100 miljoen net niet gehaald werd, maar toen YouTube later het officiële cijfer bekendmaakte bleek dat wel het geval te zijn.

Het cijfer kan dus nog licht aangepast worden, maar daarbij moeten we geen grote verschillen meer verwachten. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat het YouTuberecord opnieuw scherpgesteld is door BTS zelf. Butter brak eerder al verschillende andere records, zoals het record voor het snelste 10 miljoen views. Dat cijfer werd al in 13 minuten gehaald. Ook daar brak BTS z’n eigen record, dat stond na Dynamite op 19 minuten.

Bekijk hier de videoclip van Butter van BTS:

Meer
Lees meer...