BTS treedt op in ‘Fortnite’ tijdens speciaal event

BTS zal binnenkort nog een keertje optreden. En dat zal de groep op een wel heel bijzondere plaats doen. De zevenkoppige k-popgroep zal namelijk naar Fortnite trekken om daar op een Party Royale event op te treden.

De grootste boysband ter wereld gaat samenwerken met de grootste game ter wereld. K-popgroep BTS zal namelijk later deze week te vinden zijn in Fortnite. Daar zullen ze hun monsterhit Dynamite brengen op het podium van Party Royale.

BTS in Fortnite

BTS had eerder al aangekondigd dat ze op 26 september een Choreography version van Dynamite zouden droppen. Daarbij lieten ze ook weten dat deze zou plaatsvinden op een geheime locatie. Fans begonnen meteen te speculeren over welke locatie het zou gaan, maar deze had waarschijnlijk niemand verwacht.

De K-popgroep zal namelijk optreden in het videospel Fortnite op een speciaal ‘BTS Fortnite Party Royale event’. Je kan je voor de gelegenheid kleden in de speciale nieuwe wraps (outfits). Daarnaast zullen er ook twee nieuwe emotes (dansjes) gemaakt door BTS te vinden zijn in het spel. Deze zullen al vanaf woensdag 23 september te vinden zijn in de shop van Fortnite.

Daarnaast kan je vanaf dinsdag 22 september al de videoclip van Dynamite recreëren in Fortnite. Dit werd mogelijk gemaakt door de spelers YU7A, TreyJTH en SundayCW. In Fortnite zullen de verschillende sets uit de clip te vinden zijn en kan je je zo dus eventjes zelf een lid van BTS wanen.

‘Fortnite Party Royale’

Het is niet de eerste keer dat Fortnite zo’n Party Royale houdt. Eerder verschenen onder andere al Diplo, Travis Scott en Noah Cyrus op het virtuele podium. Daarbij kwamen telkens heel wat fans samen aan het virtuele hoofdpodium om samen te genieten van de show.

Deze optredens in Fortnite zijn misschien wel het dichtste dat we dit jaar bij een festival kunnen komen. Afspraak op 26 september op het hoofdpodium van Fortnite?

Bekijk hier nog eens de videoclip van het nummer Dynamite van BTS:

Meer
Lees meer...