Caitlyn Jenner wist niet dat ‘KUWTK’ stopt: “Niemand heeft mij gebeld”

Caitlyn Jenner
Isopix

Onlangs maakte Kim Kardashian bekend dat het volgende seizoen van Keeping Up with the Kardashians het laatste wordt. Kim liet daarbij weten dat ze met de rest van de familie had samengezeten om deze beslissing te maken. Maar daarbij was één familielid duidelijk niet uitgenodigd.

Fans van het betere drama zullen het vanaf volgend jaar zonder de familie Kardashian moeten stellen. Na 14 jaar en 20 seizoenen vindt de familie dat we genoeg van hun privéleven hebben gezien en zetten ze hun realityreeks Keeping Up with the Kardashians stop. Hoewel het volgens Kim Kardashian ging om een gedeelde beslissing werd één familielid toch niet op de hoogte gebracht. Zij moest het nieuws vernemen via de media.

Keeping Up with the Kardashians

Met een lange post op Instagram maakten de Kardashian-zussen bekend dat het einde van Keeping Up with the Kardashians in zicht is. “Het is met pijn in het hart dat we als familie de moeilijke beslissing hebben gemaakt om afscheid te nemen van Keeping Up with the Kardashians“, zo klonk het.

De zussen bedankten in de post ook de fans voor hun jarenlange steun en gaven aan dat ze zonder de reeks niet het leven zou hebben dat ze nu hebben. Keeping Up with the Kardashians begon in 2007 en volgde 14 jaar lang alles wat de familie deed. Maar nu heeft de familie dus samen beslist om een einde te breien aan de reeks. Al was het geen beslissing van de volledige familie.

Caitlyn: “Niemand heeft mij gebeld”

Caitlyn Jenner laat nu namelijk weten dat ze totaal uit de lucht viel toen ze het nieuws hoorde. “Niemand heeft mij gebeld, ik moest het horen via de media”, zo klinkt het in een interview met het Australische The Morning Show. “Was ik verbaasd? Nee, maar die show was waarschijnlijk de grootste realityshow aller tijden.”

“De meisjes en Kris hebben geweldig werk geleverd met de show en hebben het zo lang kunnen laten lopen. Maar iedereen is nu op een verschillende plaats in zijn of haar leven en ik denk dat het tijd is om verder te gaan.”

Het twintigste en laatste seizoen van Keeping Up with the Kardashians verschijnt in het voorjaar van 2021.

Gesponsorde artikelen