Cameron Diaz maakt comeback in nieuwe Netflixfilm

Cameron Diaz (49) maakt een comeback in de filmwereld. De actrice zal na 8 jaar terug te zien zijn op onze schermen. Diaz speelt namelijk mee in de nieuwe Netflixfilm Back In Action, samen met Jamie Foxx. Wanneer de film te zien zal zijn op de streamingdienst, is echter nog niet bekend.

Cameron Diaz maakte in 2014 een einde aan haar acteercarrière. De actrice heeft echter toch weer zin gekregen om te acteren en maakt nu haar terugkeer naar de filmwereld. Ze zal namelijk binnenkort te zien zijn in de nieuwe Netflixfilm Back In Action, samen met Jamie Foxx (Django Unchained en Ray). Dat deelde de acteur zelf mee via Twitter.

Back In Action

Jamie Foxx deelde op Twitter een fragment van het telefoongesprek tussen hem en Cameron Diaz. Uit het fragment blijkt alvast dat Diaz enthousiast is over haar comeback. Maar ze geeft tegelijkertijd ook toe dat ze “heel angstig” is om terug te gaan acteren. Jamie Foxx zegt dat de opnames voor Back In Action later dit jaar beginnen, maar verdere details geeft hij niet. Foxx en Diaz speelden ook samen in Annie, de laatste film van de actrice voordat ze stopte met haar acteercarrière in 2014.

Diaz besloot in 2014 om te stoppen met acteren. In een interview met Gwyneth Patrow vertelde ze dat ze meer tijd wou besteden aan haar privéleven en het moederschap. “Als je een film maakt … bezitten ze jou”, vertelde Diaz destijds in het interview. “Ik had zo lang zo hard gewerkt, films gemaakt, zo’n sleur. Ik heb geen ruimte gemaakt voor mijn persoonlijke leven.” Maar nu lijkt ze toch klaar om terug te acteren.

Wanneer de nieuwe Netflixfilm Back In Action met Cameron Diaz en Jamie Foxx uitkomt, is nog niet bekend.

Bekijk hier de tweet van Jamie Foxx:

Meer
Lees meer...