‘Captain America: Brave New World’ krijgt eerste beelden met opvallend personage

Marvel Studios heeft de eerste teaser trailer gedeeld van Captain America: Brave New World. Het gaat om de vierde film van Captain America en de eerste met Anthony Mackie als titelpersonage. Verder zien we met Red Hulk ook een verrassend nieuw personage opduiken.

In 2019 gaf Steve Rogers, gespeeld door Chris Evans, in Avengers: Endgame het schild van Captain America door aan Sam Wilson, gespeeld door Anthony Mackie. In de succesvolle Disney+-serie The Falcon and The Winter Soldier zagen we hoe Sam Wilson worstelde met die zware taak en twijfelde of hij wel de geschikte man was om Steve Rogers op te volgen als Captain America. 

Op het einde van die reeks besloot hij dan toch eindelijk zijn Falcon-pak in te ruilen voor een gloednieuwe Captain America-uitrusting. Kort daarna bevestigde Anthony Mackie dat er een vierde film rond Captain America in de maak was met hemzelf als hoofdrolspeler.

Harrison Ford

Naast Anthony Mackie zien we de eerste teaser van Captain America: Brave New World ook Harrison Ford. Die speelt in de film Thaddeus Ross, die zojuist is verkozen als president. Hij wil Captain America in een officiële rol laten werken voor het Amerikaanse leger. Zo komen beiden samen in een samenzwering terecht met heel wat betrokkenen. Op het einde van de teaser zien we Harrison Ford ook nog in een andere opvallend rol. Hij speelt namelijk ook Red Hulk. Wat die zijn rol in de film zal zijn, is nog onduidelijk.

Naast deze twee hoofdrollen zien we ook onder andere Giancarlo Esposito (Breaking Bad) als slechterik en Danny Ramirez (Top Gun: Maverick) als Joaquin Torres aka Falcon. Die laatste speelde die rol ook al in The Falcon and the Winter Soldier.

Bekijk hier de teaser van Captain America: Brave New World:

Captain America: Brave New World is vanaf 12 februari 2025 te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...