Left Right
scrollTop top

De eerste aflevering van ‘The Falcon And The Winter Soldier’ is de best bekeken seriepremière op Disney+ tot nu toe


© Marvel

De eerste Marvel-serie van Disney+, WandaVision, was week na week de meest gestreamde serie ter wereld. Dat we nog niet Marvel-moe zijn tonen ook de cijfers van de nieuwe serie The Falcon And The Winter Soldier aan. De eerste aflevering ging afgelopen vrijdag in première en die werd al vaker gestreamd dan de premières van WandaVision of het tweede seizoen van The Mandalorian.

Hoe veel mensen er het afgelopen weekend keken, willen ze bij Disney dan weer niet meteen kwijt. Zoals geweten zijn de streamingdiensten niet bepaald kwistig met concrete cijfers. Maar dat er dus nog geen sleet zit op de populariteit van het MCU, daar kunnen we wel zeker van zijn.

Het openingsshot van de reeks is eerder verrassend: The Falcon staat zijn hemd te strijken. Maar al snel barst de actie los en zien we The Falcon – die nu voor de luchtmacht werkt – in actie in een ruim tien minuten durende spectaculaire scène. Bucky zien we na zijn verlengd verblijf in Wakanda dan weer aan zichzelf werken bij zijn therapeut. Wanneer de criminele bende Flag Smashers opduikt, lijkt het erop dat hun wegen weer zullen kruisen.

De miniserie rond Sam Wilson ofte The Falcon en Bucky Barnes bestaat uit zes afleveringen waarvan elke week op vrijdag een nieuwe episode wordt gelost.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update