Cardi B aangesteld als Creative Director in Residence bij Playboy

Cardi B maakt een opmerkelijke carrièremove. De Amerikaanse rapper en voormalige Grammy Awards-winnares is door Playboy namelijk aangesteld als allereerste Creative Director in Residence ooit. Cardi B noemt die aanstelling zelf “een droom die uitkomt”.

“Het is een droom die uitkomt om officieel lid te worden van de Playboy-familie. Ik kan niet geloven dat dit echt is”, zegt Cardi B over haar opmerkelijke carrièremove op het Instagramaccount van Playboy. “Zolang ik me kan herinneren, heb ik me verbonden gevoeld met Playboy. Het is het eerste platform geweest voor ongecensureerde creativiteit en ik ben geïnspireerd door hun ongelooflijke erfenis in het vechten voor persoonlijke vrijheden. Ik heb al zoveel ideeën – Ik kan niet wachten!”

Centerfold

Op haar eigen Instagramaccount gaat de 29-jarige rapper verder in op wat haar rol bij Playboy precies zal zijn. Cardi B wordt er namelijk een van de oprichters en verantwoordelijken van Centerfold, een nieuw digitaal platform van Playboy voor creators.

Volgens Forbes wordt Centerfold een online platform waarop creators rechtstreeks met fans zullen kunnen communiceren. Het zal dienen als e-commerceplatform voor consumenten om Playboy-producten en -merchandise te kopen. Centerfold zal in principe later dit jaar door Playboy gelanceerd worden. Het platform bouwt verder op de technologische infrastructuur van Dream, een contentplatform dat de PLBY Group Inc. volgens Forbes in oktober kocht voor 30 miljoen dollar (26,5 miljoen euro).

Meer
Lees meer...